Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Der findes mange alarm systemer derude som påstår at du kan undgå indbrud helt, ved at benytte deres alarm system. Men hvad nytter en alarm når den er skabt til at alarmere når det er sket, hvorfor ikke finde en løsning, som kan skræmme tyvene væk? Der findes mange måder man kan lave en tyverisikring af sit hjem. Vi har samlet de vigtigste råd, der kan være med til at tyverisikre dit hjem. Læs med her, og find ud af hvordan du kan undgå indbrud, ved at tyverisikre dit hjem.

Husets udseende

Når man skal skræmme en tyv væk, så handler alt om husets udseende. Man skal enten give tyven nogle indikationer på at det ikke er et smart sted at bryde ind. Man kan enten opsætte nogle “røde flag” for tyven, men man kan også få det til at ligne nogen er hjemme. Det klassiske råd om at lade noget lys stå tændt, selvom man ikke er hjemme. Man kan fx lade radio eller tv køre, så det også ligner at nogen er hjemme.

Praktiske ting du kan gøre

For det første, så skal du kontakte din lokale låsesmed, og få udskiftet din lås hvis den er gammel. Nogle gamle låse, kan bores op meget nemt, og derved er man inde uden noget besvær. Derudover så kan du opstille det kendte udendørs sensor lys. Det fungere som et spot, ligeså snart nogen bevæger sig ind på grunden. Husk at låse skuret inde, det er ofte noget af det tyvene går efter først. Hvis du har et skur, så sørg for at det er låst.

Nabohjælp

Lav en aftale med naboerne, om at få gang i noget nabohjælp. Alle i kvarteret holder øje med hvad der sker i på vejen. Nogle vil måske ikke blande sig i andre sager selvom de ser noget mistænkeligt. Men hvis man har en aftale, så er de mere tilbøjelige til at skrive, hvis de ser nogen rundt om huset.

Advertisement