Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Er I ved at planlægge jeres bryllup? Måske I er i tvivl om, hvor I vil afholde det. Det kan være en stor og svær beslutning og derfor er det vigtigt, at I overvejer alle jeres muligheder. Her får I et par ideer til, hvordan I kan afholde jeres bryllup.

1 Hindsgavl Slot

Hvis du ønsker et rigtig prinsesse bryllup, så skal det selvfølgelig afholdes på et slot. Hindsgavl Slot passer perfekt til et bryllup. Slottet byder nemlig på storslåede, romantiske og historiske rammer både ude og inde. Her er der altså mulighed for et smukt bryllup på alle tænkelige måder. Du kan læse mere bryllup på Hindsgavl Slot lige her.

2 Haven

Hvis I er til et mere afslappet bryllup, så kan I holde jeres bryllup ude i haven såfremt I har plads. På den måde har I mulighed for at spare nogle penge på lokaler samtidig med at I får en mere hjemlig følelse. Til gengæld skal I også selv sørge for mad osv. udefra. Hvis I holder bryllup et andet sted, så har de som regel personale til at sørge for både mad og oprydning. I kan dog altid hyre hjælp udefra, hvis I ikke selv har lyst til at tænke på dette på jeres store dag.

3 Sydpå

Hvis I gerne vil nyde jeres bryllup med tæerne i varmt sand, sol for oven og vand i baggrund, så kan I også holde jeres bryllup sydpå. Destinationen kan være alt efter, hvilke ønsker I har til vejr, mad og omgivelser. Det er helt sikkert en oplevelse at afholde bryllup sydpå, men det bliver også hurtig en meget dyr fornøjelse. I skal derfor gøre op med jer selv om I mener, at det er pengene værd for jer. Det hele bliver nemlig en tand mere besværligt, når man afholder bryllup i udlandet. Til gengæld er det også noget helt specielt.

Advertisement