Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Der er ofte anledninger til at holde fest, om det er fødselsdagsfest, bryllup, bryllupsdag, julefrokost eller andet. Men når du holder fest, skal du forsøge at lave en fest folk ikke lige glemmer, og en fest folk vil snakke om længe efter festen er slut.

Lav tema fest

En god måde at holde en fest, de fleste vil synes er sjov, og en de vil huske, er ved at lave et tema til festen. Så alt til festen handler om det tema.
Hvis du f.eks. vælger 80er fest tema, skal alle klæde sig ud i 80er tøj. Det kan være neon joggingtøj og store krøller. Maden skal også være 80 inspireret, så forretten kan være rejecocktails og desserten kan være bananasplits.
Sørg for at folk kan lave de klassiske 80er drinks, som brandbil, champagnebrus og isbjørn.
Og sådan kan man gøre lige meget hvilket tema man vælger.

Lej telt hvis du har plads

Hvis du har en stor have, og det er forår eller sommer, så kan det også give en helt anden stemning hvis man lejer et fest telt og holder festen udenfor. Start eventuelt op i grillen, og lav noget lækkert grillmad. Det gode ved at holde festen udenfor, gør også at du kan tillade dig at spilde og have det lidt sjovere, da der er mindre der kan gå i stykker, og man kan lave en masse sjove aktiviteter udenfor.

Lad andre stå for festen

Hvis du har en travl hverdag, og ikke kan overskue at skulle planlægge en fest, kan man få andre til at stå for planlægningen. Det gode ved også at lade bureauer stå for festen, gør at de kan lave aktiviteter og har kontakter til folk som man ikke selv har.
Et af de største eventbureauer er Grunk event og de vil med sikkerhed, kunne lave den perfekte fest til lige netop dig. Se mere om Grunk Event her.

Advertisement