Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

iPads og andre skærme har i dag en stor betydning i vores børns liv. Hvis man ikke er opmærksom på det imens de vokser op, så er det hurtigt kun de firkantede skærme, som børnene interesserer sig for. Derfor kan det være en god ide at indrette et kreativt børneværelse, som giver plads til at dit barn kan udfolde sig og være kreativ uden en skærm.

Plads til kreativitet

Med plads til kreativitet menes der, at du indretter et børneværelse, som gør det oplagt at lege. Det kan være, at det er et gulvtæppe med vejbaner, så dit barn kan lege med biler der. Det kan også være, at du får malet en kridtvæg, så dit barn kan tegne direkte på væggen med kridt. Hvis du er interesseret i en kridttavle, så kan du få det lavet af Malermester-TR. De udfører billigt malerarbejde på Amager. Du kan læse mere her.

Hyggekroge

Selvom det er godt med steder, som kan stimulere hjernen, så har et perfekt børneværelse også plads til ro og hygge. Det skal være et sted, hvor dit barn kan trække sig tilbage og slappe af. Derfor kan du indrette forskellige hyggekroge. Hvis der er en høj seng ala en køjeseng, så kan du lave hyggekrog under sengen. Indret dette med lyskæder, puder og tæpper, så dit barn får lyst til at slappe af her.

Giv lov til brug af skærme

Selvom du måske tænker, at dit barn ikke skal sidde foran en skærm hele tiden, så skal du alligevel give lov indimellem. Der er både læring i flere spil, som kan spilles på iPad’en. Derudover lærer dit barn også noget grundlæggende om IT, når de bruger iPad fra barn af. Så selvom du ikke synes, at dit barn skal lege med det konstant, så er et godt råd at give lov indimellem.

Advertisement