Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Skal du til at lave en ny spisestue? Eller trænger den gamle blot til en opfriskning? Her er 3 tips til, hvad du kan gøre for at du får en flot spisestue.

1 Vælg et flot bord

Det møbel som fylder mest i en spisestue, er som regel spisebordet. Derfor er det yderst vigtigt, at du har valgt det helt rette spisebord. Du kan vælge spisebordet ud fra, hvad du selv synes er flot og hvad der passer ind i resten af din bolig. Lige nu er det meget populært med store tunge plankeborde, som i den grad pynter i spisestuen. På den måde får spisestuen et råt udtryk, som du kan kombinere med klassiske møbler.

2 Spisebordsstole

Dernæst skal du vælge spisebordsstole. Hvis du har valgt et stort plankebord, så passer det som regel godt ind med sorte design stole af den ene eller anden art. Det er vigtigt, at du her ikke kun tænker på design. Det skal også gerne være nogle stole, som I har lyst til at sidde på i længere tid. En god idé er at vælge nogle stole, som støtter op om ryggen og som har en indbygget pude, så du sidder blødt på stolen.

3 Lamper over bordet

For at bryde det rå udtryk og få det til at ligne noget fra et boligmagasin, så er det vigtigt, at du tænker over, hvilke lamper du vælger. Lamperne giver nemlig altid lige det sidste til spisestuen. Derudover er det utrolig vigtigt, at I får det rette lys i rummet. Det skal helst ikke være for oplyst, så det ikke er hyggeligt. Omvendt skal det heller ikke være for mørkt, så I ikke kan se jeres mad, når I spiser derinde sammen med jeres gæster. Det skal altså være en god kombination af det hele. Du kan se et udvalg af flotte lamper her.

Advertisement