Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Der var en gang hvor Flow-TV styrede måden vi fik underholdning på. Det var dengang hvor DR og TV2 kunne diktere hvordan vi samledes foran husalteret og spændt fulgte med i, hvad de kære TV stationer nu have besluttet sig for, at vi skulle se den aften. Det er dog langt fra stadig tilfældet, og måden hvordan os underholde har ændret sig meget de sidste par år.

Flow-TV bløder

Der er stadig nogle enkelte ting, der kan samle os danskere foran TV’et i weekenderne, og programmer som Vild med Dans, X-Faktor og Matador kan stadig samle godt en million danskere foran skærmene. Vi kommer dog ikke uden om at flere og flere vælger traditionelt flow-TV fra og i stedet streamer deres indhold fra tjenester som DR og TV2 Play, men også store udenlandske spillere som Netflix og HBO fylder mere og mere i de danske hjem.

Tjenesterne byder på et kæmpe udvalg og til priser der er langt under hvad almindelige TV pakker koster. Det er derfor heller ikke så underligt, at der er mange der har taget dem til sig. For rigtig mange kan det dog blive endnu billigere. Der er nemlig rigtig mange teleselskaber, der tilbyder streamingtjenester som en del af deres abonnementer, og åbner dermed for muligheden for at spare penge i det samlede husholdningbudget.

Spar penge gennem dit abonnement

Der er mange der tænker på deres smartphone som noget, der har med på farten, og der er derfor mange, der også ser på deres abonnement som noget isoleret og ikke noget der er en del af hjemmet, men det kan man altså med fordel gøre. Hvis du kigger her, kan du finde det bedste mobilabonnement til prisen, og betaler du i forvejen for Netflix, HBO, TV2 Play eller lignende, kan der være en stor fornuft i at kigge på de muligheder, der findes i forskellige teleselskaberne.

Der kommer mere og mere trådløst ind i vores hjem i for af Chrome Casts, Apple TV og smartTV, og dermed er det også blevet åbnet mere og mere op for streamingmulighederne, og her kan det altså godt betale sig at tænke teleselskaberne med ind i budgettet.

Advertisement