Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Vi har stadig nattefrost i disse dage, selvom kalenderen i den grad siger at det burde være forår. Vi kommer dermed heller ikke uden om, at sommeren nærmer sig med hastige skridt, og inden vi får set os om, er det blevet sommer, og vi skal tumle rundt i haverne med ungerne.

Vejret er naturligvis umuligt at spå om, det klarer DMI jo ikke engang specielt imponerende, så det er naturligvis svært at sige, hvor god sommeren bliver, men de fleste af os håber nok på en masse lange varme solskinsdage, hvor vi skal kæmpe for at blive kølet ned.

En af de letteste måder at blive kølet ned i sommervarmen, er at hoppe i en stor dejlig havepool. For år tilbage var det noget der var forbeholdt velhavere, og en pool var næsten altid noget der skulle graves ned, for at være af god kvalitet.

Lad poolen stå på græsset

I dag kan man sagtens købe en rigtig god havepool, med en ramme der gør, at den kan stå oven på jorden. Dermed slipper man naturligvis for at skulle grave ud, og det er generelt ikke en voldsom investering, og som du kan se her hvor der forhandles pools til haven, så kan de erhverves fra ganske få hunderede kroner og op til en del tusinde, alt efter hvor store de skal være.

Oppusteligt eller med ramme?

Hvis det primært er små børn der skal bruge, kan det være en rigtig god ide at vælge en udgave med oppustelige sider. Disse kan dog ikke fås lige så store, som dem der har en ramme omkring sig. Er det større børn der primært kommer til at bruge poolen, er det derfor bedre at vælge en model der har en ramme uden om. Dels fordi de kan være større, men også fordi de er langt mere robuste.

Husk de løbende udgifter

At købe en pool er måske ikke så dyrt, og det er noget de fleste kan finde i deres husholdningsbudgetter. Der er dog mange, der glemmer at have in mente, hvad det koster at fylde det, da vand langt fra er gratis. Vælger man en rigtig stor pool, er det ikke uden for normen, at det kan koste omkring 1000 kroner at fylde den.

Derudover er der udgifter til pumpe og kemikalier, hvilket igen afhænger af hvilken størrelse og type man vælger.

 

Advertisement