Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Hvis du har et klædeskab, så kender du sikkert også det med, at der stort set aldrig er nok lys i det. Det kan naturligvis gode være, at du har et af det klædeskabe, hvor lyset automatisk tænder, når du åbner døren, men lad os bare være ærlige og sige, at chancen for at du ikke har dette, er langt større end for at du har.

Du kan naturligvis få installeret lamper, som du kan tænde, hvor gang du skal finde noget tøj, men der findes også en meget lettere og ikke mindst billigere metode til at få lys ind i dit klædeskab på en intelligent måde.

Løsningen er ganske enkelt en eller to små batteridrevet LED lamper med sensor. De tænder ved bevægelse, og når du åbner klædeskabsdørens registreret dette altså og lyset tændes, uden du skal røre en finger selv. Det er langt fra alle, der lige har et EL udtag inde i deres klædeskab, og derfor er det en god ide med lamper der er drevet af batteriet, da du på den måde slipper for irriterende ledninger, der meget sjældent er specielt kønne af se på.

LED lamper bruger stort set ikke noget strøm, og derfor holder ganske almindelige AA batterier til mange mange timer, og skal sandsynligvis kun skiftes et par gange om året, alt efter hvor flittig gæst du er i klædeskabet naturligvis.

shutterstock_553834858.jpg

Advertisement