Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Det kan være dyrt at købe møbler af høj kvalitet på nettet — men det kan blive endnu dyrere, hvis ikke du sikrer dig, at den butik, du handler med, overholder de gældende regler inden for onlinehandel. Men hvordan kan du egentlig vide, om du bør have tillid til den enkelte butik? Mange gange kan det nemlig være svært at spotte de faresignaler, der kan være. Derfor får du her et par gode pejlemærker, som du bør have i baghovedet, når du handler på nettet.

Kig efter e-mærket

E-handelsfondens e-mærke er sikker e-handel, og det er en god idé at kigge efter netop det, når du handler på nettet. Hvis en butik er certificeret med e-mærket, så betyder det nemlig, at det er en butik, som du godt kan have tillid til. E-mærket er nemlig stiftet af en bred og respekteret stifterkreds — fra Forbrugerrådet Tænk til Dansk Industri. Det er din garanti for sikker og gennemsigtig e-handel uden skjulte gebyrer og andre grimme overraskelser, der ikke lige giver sig selv. 

E-mærket er en nonprofit organisation, og har altså udelukkende interesse i at informere dig, forbrugeren, om, hvorvidt du kan have tillid til en given butik eller ej. Handler du med e-mærkede butikker, vil du desuden være sikret økonomisk for op til 10.000 kr. 

Læs anmeldelser af den enkelte møbelforhandler

Når du har fundet en butik, som har et godt tilbud eller bare lige præcis dét møbel, du leder efter, så er det en god idé, hvis du laver et kort baggrundstjek. Du kan typisk finde ud af, hvilke oplevelser andre personer har haft med butikken, hvis du søger på Google efter butikkens navn efterfulgt af ‘anmeldelse’. Ellers kan du bruge en anmeldelsesplatform som TrustPilot.dk. På den måde kan du sikre dig, at den butik, du vælger at handle med, har behandlet de forrige kunder godt og generelt yder en god service. Og vigtigst af alt; du kan undgå de butikker, der ikke lever op til folks forventniger.

Advertisement