Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Hvert år bygger tusindvis af danskere om – både stort og småt. Det kan være alt fra en udbygning til en renovering af kælderen, og det er kun dit hjem, din fantasi og dit budget, der sætter grænserne. Det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse at bygge om, men det kan også vise sig at være en rigtig god investering, hvis du senere sælger huset, da din ejendom naturligt stiger i værdi, hvis du gør det ordentligt, og køberen kan se fornuften i din ombygning. I denne artikel har vi samlet en håndfuld råd til dig, som går med planer eller drømme om at bygge om.

 

Gasbeton – snesevis af anvendelsesmuligheder

Det første råd er snarere en anbefaling af det anerkendte og populære gasbeton. Gasbeton har i mange år været såvel det ambitiøse gør-det-selv folks og de fagkyndiges bedste ven. Gasbeton anvendes blandt andet til opbygning af vægge – både ude og inde. Vil du således gerne opføre en ny væg, kan du med fordel investere i det solide gasbeton. Materialet benyttes endvidere til alt fra skabe til reoler, hvorfor du med stor sandsynlighed vil stifte bekendtskab med porebeton, som er et andet navn for gasbeton, før eller siden, når du bygger om.

Der er mange fordele ved gasbeton. Indledningsvist er materialet anerkendt for dets høje isoleringsevne, som også medvirker til, at dine konstruktioner holder længere og bedre. Vi anbefaler desuden, at du vælger gasbeton, såfremt du ønsker et materiale, der er let at arbejde med, og som ikke vejer ret meget. Det er muligt at købe gasbeton i de fleste trælasthandler eller byggemarkeder, men vil du gerne spare penge, kan du finde gasbeton billigt på internettet. Køb Gasbeton her, hvis du gerne vil spare penge på dine byggeprojekter, uden at du på nogen måde går på kompromis med kvaliteten af dit gasbeton. Her kan du også spørge de fagkyndige medarbejdere til råds, hvis du er i tvivl.

 

Tænk på miljøet – tænk på din sparegris

I disse år er de fleste blevet mere opmærksomme på miljøet og klimaet, men det er ofte meget dyrt at investere i miljø- og klimaforbedrende tiltag til hjemmet. Vil du gerne bygge om og samtidig spare penge, findes der dog heldigvis en række tiltag, du kan gennemføre, som foruden en markant besparelse også sikrer et pænere og mere moderne hjem.

Hvis du ikke har hørt om plade-, tekstil- eller lamelrammer, er du ikke den eneste. Disse rammer er en slags facadeløsning, som købes i forskellige materialer, herunder eksempelvis metal, kunststof eller glas – alt efter hvad du synes bedst om. Pladerne er fantastisk flotte og giver dig mange muligheder for at tilpasse din boligs facade. Du kan fx vælge plader, der giver et lukket udtryk på afstand, men gode muligheder for udsyn indefra. Mange af pladerne er desuden velegnede, hvis du ønsker at energioptimere dine bolig, så du både skåner miljøet og din sparegris. Læs mere om de smarte pladerammer og se gode eksempler på deres anvendelse i praksis på www.energy-frames.dk.

Advertisement