Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Drømmer du om at bygge ud eller at renovere din bolig? Måske er det en havedam, en udestue, et nyt tag eller noget helt fjerde? Hvad end det er en stor eller lille drøm, så er der altid et helt marked derude, hvor du har mulighed for at låne penge til det, du går og drømmer om.

Men det kan også være, at du er lidt usikker på, hvor meget du egentlig kan låne til dine boligprojekter? Det er også noget, du hurtigt kan finde ud af – og på den måde, er du klar til at handle hurtigt, når det passer dig. Med et lånebevis kan du hurtigt få tal på, hvad det helt præcis er, du kan låne, og du betaler først, når du vælger at underskrive det specifikke lån. Det skal dog nævnes, at et lånebevis ikke gælder som en garanti for dig som kunde, men det giver dig blot en idé om, hvad du kan låne. Når du så vurderer, at tiden er inde til at gøre brug af beviset, så sidder der et hold eksperter og foretager en kreditvurdering af din privatøkonomi, og derefter får du et endeligt svar. At få lavet et lånebevis er gratis og uforpligtende, og der er altså ingen grund til ikke at få det lavet.

 

Et hav af løsninger, der tilpasses efter dine specifikke behov

Er du klar til at gribe drømmen? Så lad D|E|R Privat Finans hjælpe dig. De har arbejdet i næsten 50 år for at finansiere dine drømme, herunder også boligdrømme, og de giver desuden personlig rådgivning. Det er jo din økonomi, det handler om, og derfor skal der også være en masse forskellige løsninger og muligheder, som kan tilpasses efter dine behov. Ens behov ændres jo hele tiden, men med de mange fleksible løsninger, som løbende indretter sig efter, hvor du står i dit liv her og nu, så er der altid en mulighed, der passer til dig. Der bliver altså taget udgangspunkt i netop din situation.

Husk dog altid, inden du låner penge, at lægge et grundigt, og ikke mindst realistisk, budget, som kan holde – det er nok den allerbedste hjælp, som du kan give dig selv, og på den måde mindsker du risikoen for, at der pludselig opstår nogle uforudsete udgifter i forbindelse med dit boligprojekt. Med et godt budget ved du altid, hvor mange penge du har til rådighed, og så står du altså ikke pludselig med en tom konto. Det er den ultimative og bedste sikkerhed for dig, og dette er faktisk noget, du kan få hjælp til. Der findes en masse forskellige budgetskemaer på nettet, som giver dig et godt overblik, og det er helt enkelt og meget overskueligt. Alt, du behøver at gøre, er at indtaste, hvad du tjener og dine udgifter, og så får du med det samme det fulde overblik over din privatøkonomi, så du får vished om, hvad du har at gøre med, når dit boligprojekt skal realiseres.

Budgetskemaet beregner desuden det beløb, du har til rådighed, helt automatisk, og alt dette er slet ikke noget, du skal være bekymret for, i og med at det udelukkende er dig selv, der får adgang til de oplysninger, du har tastet ind. Med et budgetskema kommer du godt fra start, og man kan vel lige så godt være helt ærlig over for sig selv. Det kan jo være, efter du har lagt dit budget, at du finder ud af, at du slet ikke har råd til en ny terrasse eller splinternye møbler.