Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Det er juni, det er sommer, ferien nærmer sig for de fleste, og det er for alvor tid til at bruge timer i haven, hvis vejret ellers bliver som de fleste af os (pånær rejsebranchen) går og håber på.

Det betyder også, at det er tid til at finde de gode bøger og blade frem, finde den gode solcreme, tørre liggestolen af og gøre klar til at nyde livet. En ting der er lækkert ved at nyde sommeren i haven (alt efter hvor man bor naturligvis), er de mange lyde der er, når man bare ligger og lytter. Det kan være alt fra legende børn til en græsslåmaskine (i det fjerne), hunde de gør langt væk eller det kan være lyden er fuglenes fløjten.

Det kan også være, at du er typen der hellere vil lytte til noget god musik og bare nyde den danske sommer i fulde drag. Hvis du skal have musik med i haven, er det letteste at købe en transportabel højtaler, men forskellen på kvaliteten af de batteridrevne højtalere er mildest talt enorm.

Vi har her kigget på et par forskellige, som kan bruges til at give dig en god lyd udenfor, hvor det ellers er det svært at styre lyden, da der ikke er vægge til at stoppe den.

Det høje budget – Pris ca. 1999 kroner

beoplay

Hvis det ikke er afgørende, at højtaleren skal være billig, men du er villig til at betale for både kvalitet og design, så er Beoplay A1 Bluetooth højtaleren fra danske B&O et rigtigt godt bud. Det er en fantastisk højtaler i både kvalitet og design og så med omkring 24 timers batteritid.

 Kan blandt andet købes hos Livingoodies.dk

Det mellem budget – Pris ca. 1199

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 10.43.49

Endnu et dansk produkt er Libratone Too, der har lavet denne lækre højtaler ved navnet Too. Det koster omkring halvdelen af Beoplay A1, men hvis du vil have den ultimative lyd kan du tilslutte til to højtalere med din app. Noget af det smarte ved Too højtaleren er, at den kan holde til lidt vand. Du kan læse en test af højtaleren her.

Lavt budget – ca. 399

Skærmbillede 2016-06-21 kl. 10.51.26

Selvom budgettet måske ikke er på flere tusinde kroner, kan du stadig godt finde en god bluetooth højtaler til havebrug. Et eksempel kunne være denne fra Sandstrøm, der sagtens kan bruges til havestolen, men du skal bare ikke forvente den store fyldige lyd. Denne model kan købes på Elgiganten og koster 399 kroner.

Når du har fundet din højtaler, er det bare at finde mobiltelefonen frem og streame din yndlingsmusik af sted og nyde sommeren.

Advertisement