Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

I 1939 designede Holger Nielsen en affaldspand til konens frisørsalon, en pedalspand der skulle vise sig at blive et stykke danske designhistorie, og som stort set alle kender, og mange producenter siden mere eller mindre har kopieret.

Hvis du stadig ikke skulle være med i hvad det er vi snakker om, så er det naturligvis denne vi mener:

Der er sket meget siden, den første spand der kom på markedet for snart 70 år siden, og selvom det stadig er ikonet, som de fleste forbinder med Vipp, så er der siden hen kommet mange andre produkter med Vipp logoet på.

Det betyder dog ikke, at de hele tiden kommer med en masse nye afskygninger af deres produkter. Som Kasper Egelund der er øverste chef for Vipp udtaler på Vipp.com “Vi laver kun én slags af hvert produkt, så du kommer ikke til at se en ny kollektion af Vipp lamper næste år. For når du først har fanget essensen af godt lys, hvad mere er der så at opnå med en lampe? ”

Det er da heller ikke svært at forstå, hvorfor dette er holdningen hos Vipp, når man ser designet på deres lamper, der kom i handlen sidste år. Det er nemlig et utrolig lækkert design, der virkelig signalerer klasse og høj kvalitet.

Se bare disse lækre spots, der er fundet hos Livingshop, hvor de også kan købes. At de kommer i hvid er nyt, da de oprindeligt kun blev introduceret i sort

 

 

 

 

Nyhederne fra Vipp stopper dog ikke ved lamperne, og står du eksempelvis og skal have have nye dækkeservietter, har Vipp også netop sendt en kollektion af disse på gaden.

Det gode ved Vipp er, at kvaliteten og designet er moderne og samtidig tidløst og så er det stadig til at betale og så passer de i stort set alle værelser, fra stuen til badeværelset. Pedalspanden kan virke dyr, men du er stort set sikker på at det er en investering du kun skal lave en gang i mange årtier, da holdbarheden er i orden.

Advertisement