Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Der er netop kommet et statistik for hvor mange indbrud der blev begået i Danmark i 2015, og det er et voldsomt talt. Således er det kommet frem, at der sidste år var intet mindre end 27.134 indbrud i danske hjem i 2015. Det svarer til sådan ca. 75 hver eneste dag eller godt 3 i timen.

Det er en stigning på næsten 2000 indbrud i forhold til 2014, men rent faktisk har antallet af indbrud generelt været faldende i nogle år fra 2012, hvor der var mere end 30.000 indbrud i Danmark.

Det er altså en lidt kedelig nyhed, at der nu har været en stigning i antallet af indbrud, men giver grobund for at få tjekket sine forhold især her i den kommende ferietid, hvor mange af os forlader vores huse for en stund.

Det er dog ikke alle tyveknægte der er lige kloge, og mange kommer galt af sted i deres forsøg på at berige sig på andres bekostning. Det kan du læse lidt mere om på Sønsdagsavisen

Advertisement