Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

En gang sagde man, at kloge børn aldrig kedede sig, og at de ikke behøvede legetøj for at blive underholdt. Der er nok ikke mange, der har denne holdning længere, og legetøj er en helt naturlig del af et barns udvikling. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du skal slæbe hvad som helst med hjem til dem fra BR. For mens der er meget legetøj, der kan være med til at stimulere dit barn og hjælpe det med udviklingen, er der mindst lige så meget der ikke gør andet godt end at larme og være grimt.

Du kan finde plastik i alle former og du kan finde uendelig meget gyseligt legetøj, der er fyldt med kemikalier og masser af giftige tilsætningsstoffer. Når du køber legetøj, er det derfor altid en god ide at have sin sunde fornuft med. Derudover er det også noget så simpelt som æstetik, der kan have en betydning for hvad vi ønsker ind i vores hjem.

I de seneste mange år har økologi og natur fået en større og større betydning, når det kommer til vores valg af legetøj. Vi vil nemlig gerne købe noget, der ikke skader miljøet, hvilket jo er noget vi efterlader til næste generation, samtidig vil vi gerne have noget der signalerer at vi er ansvarlige, og miljørigtige forældre.

Vi har her samlet et lille udsnit af noget lækkert legetøj, der ikke kun er sjov for dine børn, men som også er fremstillet med respekt for naturen, og som ikke indeholder nogen giftige stoffer.

Det første vi har fundet er dette skønne samletårn – dejligt i farverne og de mindste vil elsker det.

taarn

 

 

 

 

 

 

 

 

Det næste er for de lidt ældre nemlig dette helt fantastiske køkken i træ.

 

koekken

 

 

 

 

 

 

 

Du kan finde meget mere trælegetøj hos Naturebaby

Advertisement