Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Inden længe begynder havesæsonen med masser af tid i haven, på terrassen og i havemøblerne. Du har måske allerede sat havemøblerne ud, hvilket man jo “skal”, når sommertiden begynder. Ligesom mange andre er du måske også lidt træt af at se på de samme kedelige hynder i møblerne. De er sikkert grå, hvide eller sorte, men det behøver de ikke være.

Måske skulle denne sommer være sommeren hvor der kom lidt mere liv i hynderne. Det kan være svært at finde lige præcis de hynder man gerne vil have dem, hvis man skal finde dem i en butik. Hvis man selv syer dem og blandt skal finde stoffet, så er mulighederne nærmest ubegrænset.

Når du selv syr dem kan du gøre lidt præcis som du vil, vi anbefaler eksempelvis at du syr to forskellige stykker sammen, hvis det er til stole. På den måde kan du vende dem over, og have en helt anden hynde hvis du har lyst til det. Så kan du også have en side der er helt klassisk og en hvor der er lidt mere spræl i.

Du kan finde en større guide til hvordan man syr hynder på Boligliv her – vi håber du lader dig inspirerer og finder på noget sjovt og giver haven og terrassen nyt liv i denne sommer. En anden fordel ved at sy selv er også, at du kan give dem små detaljer som sjove knapper og lignende. Du kan finde en stort udvalg af forskelligt stof her.

DIY og unikke accessories er en af tidens helt store trends, da vi alle sammen gerne vil skille os ud og have noget, som man ikke også kan se i naboens have.

Advertisement