Selvom det er forår regner det stadig ganske ofte, hvilket det jo sandsynligvis bliver ved med i hvert fald i nogle måneder. Det betyder også, at du eller dine børn vil komme ind med vådt tøj.

Det kan være fristende at lægge tøjet på radiatoren og lade det tørre der, da det gør lidt hurtigere end at hænge det til tørre. Du skal dog være lidt opmærksom på, om det nu også er en god ide, og det er der flere grunde til.

For det første må du aldrig gøre det med en el radiator, da de modsat “traditionelle vanddrevne” radiatorer kan blive så varme af det, at de kan overophede. Almindelige radiatorer tager ikke skade af det, men det er langt fra en økonomisk måde at tørre tøj på, da den overdækkede radiator ikke kan varme rummet op, som den skal.

Desuden skaber det et meget dårligt indeklima at tørre vådt tøj på den måde, hvilket i sidste ende kan gøre dig syg. Generelt er det altså en dårlig ide af flere grunde, og når det bliver lidt varmere i vejret tørrer tøjet desuden hurtigere i den friske luft.

Advertisement