Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

At være husejer eller lejlighedsejer er ofte en dyr fornøjelse. Hver måned finder vi et tip til hvordan du kan spare penge, enten ved gode tilbud eller ved at udføre noget selv, som du ellers skulle have købt.

Der findes mange butikker og kæder der har diverse rabatordninger og kampagner, hvor man kan spare penge på samlemærker eller lignende. Så er der de butikker der har medlemsrabatter, og her kan der til tider være gode penge at spare, og hvorfor ikke udnytte tilbuddene, når de er der?

Med 1,4 millioner medlemmer er der en god sandsynlighed for, at du også har et lille rødt medlemskort til Coop, der jo ejer SuperBrugsen, Kvickly osv. Man kan synes om konceptet hvad man vil, og der er helt sikkert nogen, der får mere ud af det end andre. For mange er det bare et kort man kører igennem pr. automatik uden at tænke nærmere over det.

Dette er hverken en opfordring til at melde dig ind i Coop eller at bruge kortet mere, men blot til information at det er nu er muligt at opspare point på gardiner, da Coop har indgået en aftale med Uniggardin der forhandler alt inden for rullegardiner og lignende.

Det kan godt være, at Uniggardin er blandt de billigste leverandører på markedet, men at skulle have gardiner til et hus er stadig en meget stor udgift for de fleste, og det kan derfor godt betale sig at kigge sig lidt om, efter hvor man kan spare, hvis man skal udskifte. De point man opsparer kan man så bruge på andre ting til hjemmet som møbler eller noget helt andet.

Hvis du bor i Malmø, findes den også i en svensk udgave hvor du kan købe gardinerne online

Advertisement