Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Det er sjovt at købe nyt til hjemmet. Det kan være alt fra nye møbler til køkkenudstyr, vinglas eller bestik. Noget der til gengæld ikke er specielt sjovt at bruge penge på, er blæk til printere og den slags fornødenheder, som man ikke kommer uden om. Derfor har vi samlet en række sparetips til hvordan du ikke behøver bruge flere penge end nødvendigt.

Print mindre – det lyder måske banalt, men ofte printer man mere end nødvendigt. Tænk over om du har brug for at have det printet, eller det i virkeligheden ville være lige så godt hvis det lå i din e-boks, eller hvad det nu er du overvejer at printe.

Print sort – forbrugsstoffer i farver er dyrere end den sorte, så hvis du har noget, hvor det ikke betyder noget om der er farve på eller ej, så vælg at printe den i sort/hvid, på den måde kan du faktisk spare overraskende mange penge.

Køb kompatible patroner – blækpatroner og printertoner er dyre, især hvis du vælger de originale. De kan købes billigere, hvis du vælger nogle kompatible i stedet for originale, og indholdet er det samme. Til populære printere som HP Envy, kan du spare mange hunderede kroner.

Advertisement