Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til

Der er mange, der sidder på en god kontorstol på deres arbejde, men som sparer lidt på dem i hjemmet. Kontorstole er typisk ikke noget der står fremme i stuen, men er som regel gemt væk på et kontor. Derfor er der også mange der har en tendens til at spare på dem, og vælge billig model, hvor de ikke går så meget op i designet eller komforten, da de jo ikke skal sidde så længe i den, som hvis det var på arbejdet.

Undersøgelser viser dog, at dette er en stor fejl, da der ikke nødvendigvis skal mange timer til i dårlige arbejdsstillinger, før at det kan give problemer med ryggen og lænden. Så inden du går ud og køber en ny kontorstor, så skal du spørge dig selv, hvor meget du skal bruge den, og du skal være realistisk. Mange vil sige, at den skal de nok næsten ikke bruge, men sidder alligevel et par timer om uger om aftenen og kigger på lidt arbejde, og det bliver lige pludselig til mange timer på et år.

Der findes stort set ikke den møbelforretning, der ikke sælger kontorstole, og du kan uden problemer finde en i alt fra Jysk og Bilka til IKE, nogen af dem vil også kalde sig ergonomiske, men når alt kommer til alt, er det de færreste der rent faktisk også er det.

Det bedste du kan gøre hvis du skal finde en ergonomisk kontorstol er ofte at kigge i de butikker der forhandler med virksomheder, da disse typisk har det største udvalg, også ofte ved mere om produkterne, da mange ansatte i de store varehuse er studerende og deltidsansatte, der ikke nødvendigvis har den store ekspertise. Du finder eksempelvis mange forskellige kontorstole hos Inventarland.dk 

Vi har her samlet tre bud på tre gode stole i tre forskellige prisklasser som både du og din ryg vil sætte pris på.

 

Advertisement